Perşembe, Ocak 19, 2017

Manny The Selfie Cat



Bugün bir aykırılık yapalım ve ana konumuz dışına çıkalım...Mı ?
Kaplumbağalara sordum , izin verdiler..

Aşağıda gördüğünüz kedi Manny the Selfie Cat  , yanındakiler de kankaları.

Herkes ciddi dursun çekiyorummm !

Ne yaptıysak soldakini ekrana alamadık...!


 


Kankalar bu kadarla sınırlı değil , değişik tür başka kediler köpekler ve hatta 3 lü fotoğrafın en solunda gördüğünüz bi de hamster var.
Bi de weirdbeard the cat var.
Hepsi ve devamı aşağıdaki linklerde.  Çok sayıda enteresan , sevimli fotoğraf var



Değişik ve canlı sever bir aile olsa gerek bu Manny ve kankaların sahibi. Gerçi hepsi aynı kişiye mi ait çözemedim ama büyük ihtimal öyle.
Çok isterdim bende 4 ayaklılardan bir kabilem olsun , hepsi barışık biçimde yaşasın.

Mesela su kuşlarına acaip ilgim var her zaman böyle bir su kenarında değişik tür yüzücü kuşlarım olsun istemişimdir.. Ördek , kaz , kuğu , vahşi kuşlar artık ne olursa.

Vahşi kanada kazları ile insanlar arasında örneklerine rasladığımız dostluklara bayılıyorum. BBC nin earthflight belgeselin de vardı bu tür bir ilişki. Yumurtadan itibaren büyütürsen seni ailesi olarak tanımlıyor ve hep takip ediyorlar.

Ayrıca youtube de yer alan , vahşi kazlar , ana , baba , yavrular maaile hep birlikte tempo adagio yollardan karşıya geçerken , arabaların durup dakilarca kuşların geçişini beklemeleri , familyalar kümeler halinde şehrin otoparklarında çimenlerinde şıpıdık şıpıdık serbestçe dolaşırken , kimsenin kovalamaması , rahatsız etmemesi çok hoşuma gidiyor...

Tabi dünya bu kadar güzel değil biliyorum. Güzelliğin milyonlarca katı çirkinlik ve vahşet var.